Sjæleterapi


"Jeg vil gøre verden til et bedre sted for dig, der er berørt af adoption"


Sjæleterapi til adopterede

"Du kan ikke ændre på, at du blev adopteret. Men du kan ændre på måden, du forholder dig til det på"


Sjæleterapi hjælper dig med at finde hjem til den, du er og altid har været.

Sjæleterapi er skabt til dig, der ønsker at finde ind til din indre healings ressource i sjælen og transformere dig fra fastlåsthed til empowerment. 

Min tilgang i arbejdet med adopterede er, at vi alle er født med evnen til at heale. Vores individuelle sjæl rummer en utrolig intelligens, der lige præcis ved, hvad vi skal gøre for at heale. Jeg adskiller mig fra traditionelle behandlere ved at jeg ikke rummer nøglen til andres healing, i stedet hjælper jeg adopterede med at blive forbundet med deres sjæl, således at sjælens visdom til at heale aktiveres. 

Sjæleterapi er således fyldt med øvelser og redskaber, som du kan gå hjem og bruge mellem konsultationerne, fordi du er healingen, som du leder efter. Jeg foreslår altid at booke en gratis telefonisk afklaringssamtale på 20 min., således at du kan mærke efter om det er det rette for dig. 


Konsultationen foregår digitalt over Zoom.

Jeg tager udgangspunkt i en holistisk måde at arbejde med adopterede og deres tidlige oplevelser i livet. Man har erkendt forskningsmæssigt, at det adopterede barns nervesystem får et voldsomt og traumatisk chok i det øjeblik, det blev adskilt fra sin biologiske mor. 

Jeg ser ofte, at der kan blive indkapslet og undertrykt energi hos et adopteret menneske, fra, de var små og op til selve adskillelsen fra den biologiske mor. Denne indkapsling gør at en del af sjælens energi bliver adskilt fra kroppen, hvilket sjælen automatiske gør for at beskytte dig mod voldsomme oplevelser. Når en del af sjælens energi i kroppen bliver adskilt, kan det opleves som et tomrum inden i, en følelse af forladthed, utryghed, manglende tro og tillid til sig selv. Det kan også viser sig i relationer til andre, hvor man ikke føler sig tryg eller er utrolig ængstelig. 

Sjælen er vores 'styremester' og navigeringsenergi her i livet. Så snart kontakten til sjælen er blevet forstyrret - pga af traumer, så kan vi opleve at miste fornemmelsen for os selv, vores retning i livet og hvad meningen med vores eksistens. 

Til hver konsultation lytter jeg på, hvad du fortæller om dine største udfordringer lige nu. Herefter stiller jeg intuitivt ind på, hvilket blokeringer, der skygger i din krop og sind, som gør, at du er ude a balance. Fokus i under alle konsultationer er at hente den del af sjælen tilbage til din krop, som du blev adskilt fra. 

Sjælen ved altid bedst, og derfor anser jeg det for vigtigt, at det bliver en gensidig dialog, hvor du får tid til at reflektere over de intuitive budskaber, og at vi sammen kan tale om, hvordan du praktisk kan udfolde de nye veje du har fået vist. 

I samtalen med dig anvender jeg bl.a. eksternalisering som metode til at betragte dine erfaringer med adoption, således, at du kan betragte adoption som en oplevelse, man kan kigge på fra flere vinkler og efterfølgende finde nye måder at forholde sig til det på. 

Healing af undertrykte følelser og oplevelser sker ofte i 'etaper', og derfor tager jeg altid udgangspunkt i de områder af dit liv, der er mest aktuel under konsultationen. Jeg kan kun hjælpe med den 'etape' som din krop og sjæl er parat til. Efter endt konsultation kan du opleve at blive meget træt, havde brug for at sove mere, og du kan opleve meget 'aktive' drømme. Dette er fordi, din underbevidsthed er blevet aktiveret og nu begynder at heale ubalancerne imens du sover. 

Konsultationen kan foregå i København. Der er også mulighed for at afholde sessionen over Zoom eller via telefon.


Jeg foreslår altid at booke en gratis afklaringssamtale på 20 min., således at du kan mærke efter om det er det rette for dig. 


Jeg tilbyder også vejledning i:

Problemstillinger ved at være adopteret.

Styrke kontakten til din sjæl.

Identitet og personlig udvikling.

tankemønstre forårsaget af adoption.

redskaber til at gøre adoption til en styrke.

eksternalisering af adoption.

kontakt med det indre barn.


Konsultationen kan foregå i København SV eller digitalt over Zoom. 

Kontakt og booking tlf. 71707116  //  laerke.theodora@gmail.comMin egen vej gennem adoptionens landskab 

Jeg blev nationalt adopteret 4 måneder gammel. Adoptionen for mig betød en masse ubesvarede spørgsmål gennem hele min barndom og frustrationer over ikke at forstå, hvorfor jeg faktisk blev adopteret.

I midten af 20'erne kom jeg endelig i besiddelse af papirerne vedrørende hele min adoption, min fødsel, tiden på børnehjemmet og hele tiden før jeg blev adopteret.

blandt alle mine papirer fandt jeg en seddel skrevet af en socialrådgiver, hvor der stod "det har altid været denne kvindes højeste ønske at føde et barn og beholde det". I det øjeblik ændrede alt sig for mig. Jeg forstod endelig, hvorfor jeg blev adopteret, og at jeg aldrig var uønsket - jeg havde været utrolig ønsket fra start af, hvilket blev den medicin, der startede min egen helbredende rejse af det, der havde været svært ved at være adopteret for mig. 
LinkedInInstagramFacebook