Adoptionsrådgivning til adoptanter
Mission 

"Min mission er, at jeg vil gøre verden til et bedre sted for dig, der er berørt af adoption. Jeg vil hjælpe adoptivforældre med at stå stærkere i dem selv, forstå deres barn og inspirere til, hvordan de bedst muligt kan opnå fælles forståelse mellem hinanden"

Adoptionsrådgivning til adoptivforældre

"Det er en traumatisk oplevelse for et barn at blive adopteret, men det betyder ikke at du bliver en dårlig forælder" 

Jeg tilbyder rådgivning til adoptivforældre.

Adoption er en lidt speciel størrelse, hvilket også gør det til et meget komplekst område at bevæge sig i. Rejsen til at blive forælder til et adopterede barn er oftest lang og for mange kan den føles isoleret. 

Jeg hjælper dig som adoptivforælder til at stå stærkere i dig selv, guide dig til at hvile i at du gør det godt nok og at du ikke behøver at vide det hele på forhånd. Noget af det bedste vi kan gøre for vores børn er, at skabe en sund relation til os selv og vores behov.

For nogle adoptivforældre kan der være meget frygt forbundet med at adoptere et barn efter at have været på de adoptionsforberedende kurser. "Gør jeg det nu godt nok, tolker jeg mit barns signaler og behov godt nok?". jeg rådgiver adoptivforælder i at blive en "god nok" forælder, hverken mere eller mindre. 

Jeg tilbyder bl.a. vejledning i:


Rollen som adoptivforælder

Forstå dit barn/ung

Identitet og personlig udvikling

tankemønstre som adoptivforælder

Italesættelse af adoption

Styrk relationen til barnet

Få ro i adoptionen

Stå stærkere i dig selv som adoptivforælderKonsultationen foregår digitalt over Zoom 

Kontakt og booking tlf. 71707116  //  laerke.theodora@gmail.com

FacebookLinkedInInstagram