8-ugers personlig & spirituel udviklingsforløb

8-ugers personlige & spirituelle udviklingsforløb er til dig, der ønsker en dybere og mere spirituel forståelse af dig selv, din livsmission og din sjæls unikke visdom

Mange sjæle, der kommer ned på jorden og går igennem oplevelsen med at blive adopteret, besidder ofte en helt unik sjælevisdom, som jeg sjældent har set. Dette ser jeg bl.a. når deres sjæl tager mig tilbage til deres tidligere liv, for at hente vigtig information om den adopteredes universelle sjælerejse under en session. Jeg ser det ligeledes i sjælens valg af biologisk familie, som den fødes af. Den biologiske familie er på ingen måde tilfældig. Den besidder altid en særlig visdom, der er nedarvet i generationer, og som sjælen kan udleve i dette liv.  

Udfordringer kan være, at meget af denne sjælevisdom bliver stærkt undertrykt i den danske kultur, og det kan sætte sætte sig som en uforklarlig smerte dybt i os. Vi kan føle os rodløse, forvirrede og retningsløse. 

Alle mennesker har et grundlæggende behov for at føle at vi hører til, at vi har et formål med vores liv, samt en følelse af mening med livet. Jeg har på min egen personlige udviklingsrejse opdaget, hvor meget spiritualitet kan hjælpe med denne proces, og netop hjælpe med at finde den mening, som jeg søgte. Jeg indså, at det på igen måde var tilfældigt, at min sjæl havde valgt at gå igennem oplevelsen og smerten ved at blive adskilt fra min biologiske mor for derefter at blive adopteret. Praktisk:

Forløbet varer over 2 måneder med fire 1:1 sessioner á 2 timer - to sessioner om måneden. 

Sessionerne foregår online på Zoom, eller fysisk hos mig i København SV.


Pris:

Tilbud kr. 5.900 kr. (Normal pris 6.950 kr.)

Der er mulighed for at dele betalingen op i 2, 3, eller 4 rater.

(Pris med rabat) 

2 rater: 2.950 kr.

3 rater: 1.966 kr.

4 rater: 1.475 kr.