Hypnoterapi

Hvad er hypnoterapi

Hypnoterapi er en sikker meditativ form for guidet hypnose, som kan bruges til at ændre tanker og overbevisninger i en positiv retning. Hypnose er en ændret bevidsthedstilstand, og hypnoterapi er, hvor vi bruger den ændrede bevidsthedstilstand til at skabe positiv forandring.

Hypnoterapi er en effektiv teknik til at helbrede ubehandlede minder, følelser og traumer, fordi den omgår det bevidste sind for at adressere underbevidste følelser og følelser direkte, som kan være blevet blokeret af angst eller frygt.

Effektiviteten af hypnoterapi er blevet bevist i flere hundrede kontrollerede undersøgelser med over 100.000 patienter for angst, traumer, adfærdsforstyrrelser (rygning, spiseforstyrrelser), traumatiske stresslidelser, i psykosomatisk medicin og i medicin for at fremme terapeutiske processer.

Der er mange misforståelser om hypnose på grund af, hvordan hypnose er blevet brugt til at underholde på scener. Måske har du set en person blive hypnotiseret til at tro, at han eller hun er en kylling. Det er meget underholdende, men i et terapeutisk perspektiv vil det slet ikke tjene klienten.

Hypnoterapi til adopterede (+22 år)

Hypnoterapi er et kraftfuldt værktøj til at få adgang til de tidligste dele af vores hukommelse, hvor der fandt en masse læring sted, som ikke tjener os. For mange adopterede er det primære trauma ofte  adskillelsen fra moderen, som typisk skete før 8-års alderen. Indtil ca 7-års alderen er hjernen som en total svamp, der absorberer alt, hvad den adopterede oplever, og det bliver lagret i hjernen og underbevidstheden sind.

I det øjeblik vi bliver udsat for en overvældende situation tidligt i livet, får vi måske en læring fra begivenheden, der siger "Jeg er problemet, for jeg er ikke god nok" Du kan måske huske dette fra dit eget liv, at du har tænkt, at det er dig, der er grunden til, at din mor valgte at bortadoptere dig, og det må være fordi, du ikke er god nok. Denne antagelse er meget normal at have, fordi du var i en position som barn, hvor du ikke kunne forstå den egentlige årsag til din adoption. Udfordringen her er, at vi får en negativ læring, som ikke støtter os i vores liv. Læringer som denne er, hvad vi arbejder med i hypnoterapi.

Den hypnoterapi, jeg tilbyder, kan hjælpe med at helbrede årsagen til smerten og ubearbejdede  traumer. 

Det er vigtigt at pointere, at ikke alle kan hypnotiseres, for det er noget, vi gør mod os selv. Vi kan ikke tvinges ind i en hypnotisk trance.
Praktisk

Hypnoterapi foregår kun på hverdagene mandag, tirsdag og onsdag. 

Konsultationen foregår online på Zoom.

Hypnoterapi varer 2 timer, og starter med en forsamtale på ca. 45 min., hvor vi får kortlagt din situation, og det, du ønsker at arbejde med. Herefter starter vi selve hypnose delen. Til sidst snakker vi om, hvad du har oplevet og du får en hjemmeopgave med. 

Du behøver ikke at have prøvet hypnose før, for at kunne det. 

Det anbefales at du anvender høretelefoner til selve hypnosedelen. 

Det anbefales at du ikke har en travlt dag efter konsultationen er slut, da du kan opleve at være mere træt og have brug for at give kroppen og sindet ro. 
Forholdsregler:

Jeg kan kun tilbyde hypnoterapi til adopterede, der har et balanceret sind, og er moden nok til at arbejde med sig selv på et dybere plan. Derfor kan jeg desværre ikke tilbyde hypnoterapi til adopterede der: 


Hvis du er i tvivl om du lever op til forholdsreglerne, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail og fortælle om din situation: laerke.theodora@gmail.com