Online samtalegruppe for adopterede i dysfunktionelle adoptivfamilier

Savner du nogle af kunne fortælle din historie til - uden at de løber væk, fordi de ikke kan møde dig der, hvor du er?

Savner du bekræftelse i, at det ikke er dig, der er noget galt med - og at du har reageret rigtig sundt på nogle usunde omstændigheder og mønstrer?

Savner du, at kunne dele dine oplevelser - uden at få at vide, at du overdriver, er for sensitiv, skal have skyldfølelse, eller lyver?

Savner du spejling på det, du har oplevet i din adoptivfamilie, således at du kan forstå de dysfunktionelle elementer?

Savner du noget andet til din healingsproces udover et måske igangværende 1:1 forløb hos en behandler?

Så vil jeg meget gerne tilbyde dig en plads på dette nye online gruppeforløb, der starter tirsdag d. 29. august 2023 på Zoom!

Bemærk: Der er en begrænset antal pladser på 6 deltagere i alt. 

Dette online gruppeforløb er til dig, der er vokset op i en dysfunktionel adoptivfamilie. 

Noget af det stærkeste vi kan gøre, når vi har oplevet en dysfunktionel adoptivfamilier er at indgå i et healende fællesskab med andre ligesindede, som vi kan spejle os i og opleve den anerkendelse, vi har manglet alt for længe. 

Dysfunktionelle adoptivfamilier er kendetegnet ved udbredt skyld og skam i kommunikationen. Typisk er det den ene forældre, der har det svært, og kan fremstå følelsesmæssigt fraværende. Familien kan både være med eller uden kærlighed, hvilket også gør det svært at opdage. Ofte er det svært at opdage, hvis man er vokset op i en dysfunktionel adoptivfamilie, fordi det skjules med adoptionen. Det kan fx. være, at man som adopteret bliver nedgjort, hånet, talt grimt til, og så retfærdiggøres det med, at det er fordi man er adoptereret. Det kan ligeledes være svært at opdage, fordi man logisk kan tænke "jamen mine forældre er jo blevet 'stats-godkendt' til at adoptere, så det er nok bare mig, der er noget galt med". 

Det kan have mange alvorlige konsekvenser for adopterede i voksenlivet, bl.a. et usundt forhold til alkohol, sex, sport m.m., fordi det nemt kan bruges til at dulme smerten, der bliver ved med at sidde. 

Forløbet har fokus på forståelse af de dysfunktionelle mønstre, den dysfunktionelle kommunikation, Hvorfor du er fyldt med skyld og skam samt hvordan din adoption blev brugt til at skjule det. 

Derudover er der stort fokus på healing, genskabelse af en sund kontakt og kærlig relation til sig selv. Særligt at det ikke er dig, der er noget galt med. du lærer at stole på dig selv og dine følelser og fornemmelser i kroppen. Forløbet vil være fyldt med redskaber, reflektion, øvelser og ikke mindst at opbygge en tryg relation til de andre deltagere. 

Du vil få adgang til en lukket Facebook gruppe sammen med de 5 andre deltagere, således at I kan snakke sammen mellem mødegangene, og dele tanker og reflektioner og opbygge et healende fællesskab.


Praktisk:

Startdato: Tirsdag d. 29. august 2023 


Datoer: 

29. august

12. september

26. september

10. oktober

24. oktober

7. november

21. november

5. december


Tidspunkt: Kl. 18:00-20:30

Hvornår: Tirsdage i ulige uger

Antal mødegange: 8

Antal pladser: 6

Hvor: Online på Zoom

Pris: 3000 kr.

Mulighed for ratebetaling? - Ja! 

Del betalingen op i 8 rater à 375 kr.

Du kan enten betale det fulde beløb på én gang, eller dele betalingen op i 8 rater à 375 kr, som automatisk bliver trukket ved hver mødegang. 

Oven i forløbet får du også rabat på op til 8 sjæleterapi konsultationer. Pris pr. konsultation for dig: 800 kr. Konsultationerne skal være afholdt inden april 2024.


Tilmelding:

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller har brug for at afklare, om dette forløb er for dig. 

Fortrydelsesret

Du har mulighed for at fortryde tilmeldingen op til 30 dage før første mødegang d. 29. august og få refunderet det fulde beløb mod et administrationsgebyr på 250 kr.